Luk
Luk
product.title
Gemt som favorit
Se favoritter på mobil og computer
Lav et gratis login, for at se dine favoritter både på mobilen og din computer
Lav et gratis login Se dine favoritter
Forside
Produkter
Gavekort Jul Outlet
Guides & inspiration
Hjælp
Se alt i Ketcher Ketcher rådgiver Nyheder Tilbud

Ketcher Rådgiver

Find den rette ketcher til dig.

Start test
Se alt i Ketcher ZERV Li-Ning
Se alt i Forza Light Power Precision
Se alt i RSL Master Speed Nova
Se alt i Victor Auraspeed Thruster
Se alt i Yonex ArcSaber Astrox Nanoflare Nanoray
Se alt i Junior ZERV Forza Yonex
Spillertype
Kontrol Allround Power
Niveau
Ungdomsspiller Begynder Let øvet Motionist Øvet Turneringsspiller
Se alt i Tasker ZERV Forza Li-Ning RSL Victor Yonex
Forza

Se alle tasker fra Forza

Se alt i Tasker ZERV Forza Li-Ning RSL Victor Yonex
Se alt i Sko Junior
Yonex

Se alle sko fra Yonex

Se alt i Herre Asics Forza Li-Ning Mizuno Victor Yonex
Se alt i Dame Asics Forza Li-Ning Mizuno Victor Yonex
Se alt i Sko Junior
Yonex

Se alle sko fra Yonex

Se alt i Tøj
Forza

Se det store udvalg af t-shirts fra Forza

Se alt i T-shirt/Polo Junior
Se alt i Herre ZERV Forza Li-Ning RSL Victor Yonex
Se alt i Dame ZERV Forza Li-Ning RSL Victor Yonex
Se alt i Shorts Junior
Se alt i Herre ZERV Forza Li-Ning RSL Victor Yonex
Se alt i Dame ZERV Forza RSL Yonex
Se alt i Nederdele Junior
Se alt i Dame Yonex ZERV Forza RSL Victor
Se alt i Kjoler Forza Yonex
Se alt i Træningsdragter Junior
Se alt i Herre ZERV Forza RSL Victor Yonex
Se alt i Dame ZERV Forza RSL Yonex
Se alt i Strømper Forza RSL Yonex
Se alt i Tøj
Se alt i Bolde ZERV Forza Li-Ning RSL Victor Yonex
RSL

Se alle bolde fra RSL

Se alt i Bolde ZERV Forza Li-Ning RSL Victor Yonex
Se alt i Tilbehør Caps/Solskærme Cover Drikkedunke Håndklæder Speedminton Sportsplejemidler Svedbånd/Pandebånd Udeleg Diverse
Se alt i Greb ZERV Forza RSL Yonex
Se alt i Strenge Ashaway Yonex
Se alt i Tilbehør Caps/Solskærme Cover Drikkedunke Håndklæder Speedminton Sportsplejemidler Svedbånd/Pandebånd Udeleg Diverse
Se alt i Mærker Ashaway
Forza

Se alt fra Forza

Se alt i Asics Asics Sko
Se alt i Forza Forza Bolde Forza Ketcher Forza Tasker Forza Tilbehør Forza Tøj Forza Sko
Se alt i Li-Ning Li-Ning Ketcher Li-Ning Bolde Li-Ning Sko Li-Ning Tasker Li-Ning Tøj
Se alt i Mizuno Mizuno Sko
Se alt i RSL RSL Bolde RSL Ketcher RSL Tasker RSL Tilbehør RSL Tøj
Se alt i Speedminton Speedminton Tilbehør
Se alt i Victor Victor Bolde Victor Ketcher Victor Sko Victor Tasker Victor Tøj
Se alt i Yonex Yonex Bolde Yonex Ketcher Yonex Sko Yonex Tasker Yonex Tilbehør Yonex Tøj
Se alt i ZERV ZERV Bolde ZERV Ketcher ZERV Tasker ZERV Tilbehør ZERV Tøj
Se alt i Mærker Ashaway
Se alt i Guides Badminton Ketcher Rådgiver Badminton ketcher Guide Hvilken badmintontaske skal jeg vælge? Vælg de helt rigtige badminton sko - Et betydningsfuldt valg! Find frem til den bedste badminton bold til dig! Opstreng din ketcher til sejr med den rigtige streng! Hvilket badminton ketcher greb skal du vælge?
Ketcher Rådgiver

Hvilken ketcher skal jeg vælge?

Spillere Akane Yamaguchi An Se-young Anders Antonsen Carolina Marín Chen Yu Fei Chou Tien Chen Kento Momota Lakshya Sen Lee Zii Jia Mia Blichfeldt Tai Tzu Ying Viktor Axelsen
Se alt i Om badminton Yonex Astrox 100 ZZ vs. Yonex Astrox 100 ZX ZERV badminton ketcher til alle niveauer! Udendørs badminton til haven - AirBadminton
Hjælp & kontakt Handelsbetingelser Persondatapolitik FAQ Prismatch Levering Ordrestatus Reklamation Returvarer Gavekort Rabatkode Julegaver
Om os Butik i Odense Løvens hule Jobs Persondatapolitik YouTube-kanal
Se alt i SUMMER SALE
Se alt i SUMMER SALE
Se alt i EFTERÅRSUDSALG
Se alt i EFTERÅRSUDSALG
Se alt i BLACK NOVEMBER Tilbehør
Se alt i BLACK NOVEMBER Tilbehør
Se alt i SINGLES DAY
Se alt i SINGLES DAY
Se alt i BLACK FRIDAY Ketcher Tasker Tilbehør
Se alt i Sko Herre Dame Junior
Se alt i Tøj Herre Dame Junior
Se alt i BLACK FRIDAY Ketcher Tasker Tilbehør
Se alt i JULEGAVER Adventsgaver Gavekort
Se alt i Til ham 0 - 300 kr. 300 - 600 kr. 600 - 1000 kr. 1000+ kr.
Se alt i Til hende 0 - 300 kr. 300 - 600 kr. 600 - 1000 kr. 1000+ kr.
Se alt i Til børn 0 - 300 kr. 300 - 600 kr. 600 - 1000 kr. 1000+ kr.
Se alt i JULEGAVER Adventsgaver Gavekort
Har du spørgsmål?
  • Dine søgninger
  • Populære søgninger Søgeforslag
Forslag
Produkter
Indhold
Find julegaven - Se hele udvalget af gode gaveidéer - Klik her
Forside

Persondatapolitik

  1. GENERELT
    1. Denne persondatepolitik om behandling af personoplysninger beskriver, hvorledes Badmintonshoppen indsamler og behandler oplysninger om dig. 
    2. Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via Badmintonshoppens hjemmeside, www.badmintonshoppen.dk.
    3. Badmintonshoppen er dataansvarlig for dine personoplysninger. Har du spørgsmål eller andre henvendelser angående vores persondatapolitik, bedes i venligst kontakte os via vores kontaktoplysningerne anført under pkt. 8.
       
  2. BADMINTONSHOPPENS INDSAMLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER
    1. Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål?
      1. Når du besøger vores hjemmeside Badmintonshoppen, så indsamler vi automatisk oplysninger om dig – det kan fx være hvilken browser du benytter, din IP-adresse, dine søgetermer på hjemmesiden samt informationer om din computer med henblik på at forbedre hele oplevelsen for dig på vores side.
      2. Når du køber et produkt hos os, så indsamler vi oplysninger om dig. Det gælder fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr. Derudover gemmer vi også oplysninger om, hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret med det formål at kunne levere produkter til dig og til brug for opfyldelse af vores bogføringsmæssige forpligtelser.
      3. Når du opretter en profil eller foretager et køb, så har du mulighed for at krydse af, om hvorvidt du ønsker at modtage vores nyhedsbrev. Du kan når som helst afmelde dette – enten via hjemmesiden eller i bunden af den markedsføring du modtager.
    2. Hvad er grundlaget for indsamlingen?
      1. Indsamlingen af oplysninger er nødvendig, for at vi kan varetage vores interesser og forbedre hele kundeoplevelsen på Badmintonshoppen for netop dig, samt tilbyde dig relevante tilbud.
    3. Anvendelse af personoplysninger
      • Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:
        – Gennemførelse af ordre i vores webshop
        – Tilmelding til nyhedsbrev
        – Administration af brugerkonto / profil
        – Deltagelse i konkurrencer eller andre events
        – Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events og tildeling af værdikoder (fx via nyhedsmail eller via Facebook)
        – Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser
        – Oversigt over købshistorik
        – Statistik
        – Øvrige markedsføringstiltag
      • Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.
      • Vi fører statistik over vores brugeres adfærd på hjemmesiden og over hvilke produkter, som er forbrugerens foretrukne. Data herfra indeholder IKKE personoplysninger. Ved at ananlysere disse data opnås et kendskab til anvendelse af websitet fra brugeren. Informationen bruges til at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden. Data benyttes i Badmintonshoppen til at forstå, hvordan en samlet gruppe anvender og navigerer på websitet og derfra at kunne gøre websitet bedre og mere brugervenligt i fremtiden. Det er vigtigt at understrege, at vi ikke kan se, hvor du kommer fra eller surfer videre hen, når du forlader vores website. Udover dette, så indsamler vi også information om hvilke produkter vores forbrugere, som en hel samlet gruppe, foretrækker. Dette er også med til at forbedre sitet og brugeroplevelsen. Disse oplysninger videregives eller sælges IKKE til tredjepart og ingen af dine købsinformationer gives vide. 
         
  3. BRUG AF DATABEHANDLERE
    1. Vi anvender eksterne virksomheder til blandt andet at foretage den tekniske drift af Badmintonshoppen fx bistår vores leverandører os i forbindelse med udførelse af målrettet markedsføring, herunder til retargeting, og forbedring af vores hjemmeside samt til din bedømmelse af vores produkter. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende dataene til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.
    2. En af disse databehandlere, Google Analytics v/Google Inc, er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield. En kopi af certificeringen kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI
       
  4. DINE RETTIGHEDER
    1. Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.
    2. Indsigtsretten
      1. Du er til enhver tid berettiget til skriftlig at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.
    3. Retten til berigtigelse
      1. Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret. Du kan kontakte os på info@badmintonshoppen.dk.
    4. Retten til sletning
      1. I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os. I det omfang behandling af dine oplysninger er nødvendige, fx for at kunne overholde vores bogføringsmæssige forpligtelser, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.
    5. Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring
      1. Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.
    6. Retten til dataportabilitet
      1. Du har ret til at få dine personoplysninger udleveret og vi har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig, når vi indsamler dine personoplysninger – fx i forbindelse med, at du køber et produkt af os. 
    7. Retten til indsigelse
      1. Du har til enhver tid ret til af særlige grunde, at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som vi indsamler til brug for at forbedre funktioner på Badmintonshoppen.dk.
      2. Hvis du gør indsigelse mod behandlingen, er vi ikke længere berettiget til at behandle dine personoplysninger, medmindre vi kan påvise lovlige grunde til fortsat behandling.
    8. Retten til at klage
      1. Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger.
         
  5. SLETNING AF PERSONDATA
    1. Såfremt du ikke gør brug af vores webshop i en periode på 1 år, vil vi automatisk slette de oplysninger, som vi har registreret om dig, idet vi dog for at opfylde lovkrav, herunder krav i regnskabslovgivningen (5 år fra udgangen af regnskabsåret) og forbrugerlovgivningen (den 2 årige reklamationsret), kan gemme visse personoplysninger i en længere periode.
    2. Oplysninger som vi har indsamlet i forbindelse med, at du har givet dit samtykke til, at vi må sende dig markedsføring pr. e-mail, SMS og post, vil vi slette, hvis du tilbagekalder dit samtykke, medmindre vi er berettiget til at fortsætte behandlingen.
       
  6. SIKKERHED
    1. Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.
    2. Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.
       
  7. COOKIES
    1. Badmintonshoppen benytter cookies til at give brugeren den bedste oplevelse på hjemmesiden. En cookie er en fil som bliver gemt i din browser på den enhed du benytter, og kan indeholde hvad end information hjemmesiden lægger i den.
    2. Formålet med brug af cookies hos Badmintonshoppen er at få siden til at fungere, til optimering sådan at vi kan give brugeren den allerbedste oplevelse, til trafikanalyser samt til målrettet markedsføring. En del af at benytte cookies til disse formål er, at vi kan analysere og forbedre vores oplevelse. 
    3. Du kan til enhver tid forhindre at cookies bliver gemt. Som standard er cookies slået til i moderne browsere, som f.eks. Google Chrome, Safari, Microsoft Edge og Firefox. Du skal derfor ikke gøre noget, for at vi kan give dig den bedste oplevelse. Hvis du derimod ønsker ikke at anvende cookies, kan du i din browser finde indstillinger til at slå cookies helt fra. Ulempen ved dette er, at vi ikke længere kan sikre dig den bedste oplevelse, og du vil i nogle tilfælde kunne opleve, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt.
  8. KONTAKTOPLYSNINGER
    1. Badmintonshoppen er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via vores hjemmeside.
    2. Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik, kan du kontakte: 

      Badmintonshoppen.dk
      Blangstedgårdsvej 14
      5220 Odene SØ 

      Tlf. nr.: +45 6590 6690
      E-mail: info@badmintonshoppen.dk
       
  9. ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN
    1. Vi er til enhver tid berettiget til at foretage ændringer i denne Persondatapolitik. Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på vores hjemmeside. 
    2. Såfremt du ikke kan acceptere den ændrede politik, har du ikke mulighed for at fortsætte brugen af Badmintonshoppen, og dine personoplysninger kan blive slettet.
Luk

Brug for hjælp?

Kontakt os på:

+45 65 90 66 90
Kundeservice
Mandag - torsdag:10:00 – 16:00
Fredag:10:00 - 16:00
E-mail

Du er også velkommen til at sende en e-mail til: info@badmintonshoppen.dk

Vi besvarer din e-mail indenfor 24 timer på hverdage.

Butik:

Mandag - torsdag:10:00 – 17:30
Fredag:10:00 – 18:00
Lørdag:10:00 – 13:00