Valuta
Indtast søgeord...
 
Forside | Nyheder | Tilbud | Vilkår | Om os
Fri fragt & retur ved køb over 600,-
Hurtig levering Julegaver byttes til 11/1-19
Brug for hjælp? Ring: 65 90 66 90

Persondatapolitik

  1. GENERELT
    1. Denne persondatepolitik om behandling af personoplysninger beskriver, hvorledes Badmontonshoppen indsamler og behandler oplysninger om dig. 
    2. Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via Badmintonshoppens hjemmeside, www.badmintonshoppen.dk
    3. Badmintonshoppen er dataansvarlig for dine personoplysninger. Har du spørgsmål eller andre henvendelser angående vores persondatapolitik, bedes i venligst kontakte os via vores kontaktoplysningerne anført under pkt. 8.
       
  2. BADMINTONSHOPPENS INDSAMLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER
    1. Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål?
      1. Når du besøger vores hjemmeside Badmintonshoppen.dk, så indsamler vi automatisk oplysninger om dig - det kan fx være hvilken browser du benytter, din IP-adresse, dine søgetermer på hjemmesiden samt informationer om din computer med henvlik på at forbedre hele oplevelsen for dig på vores side.
      2. Når du køber et produkt hos os, så indsamler vi oplysninger om dig. Det gælder fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr. Derudover gemmer vi også oplysninger om, hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret med det formål at kunne levere produkter til dig og til brug for opfyldelse af vores bogføringsmæssige forpligtelser.
      3. Når du opretter en profil eller foretager et køb, så har du mulighed for at krydse af, om hvorvidt du ønsker at modtage vores nyhedsbrev. Du kan når som helst afmelde dette - enten via hjemmesiden eller i bunden af den markedsføring du modtager.
    2. Hvad er grundlaget for indsamlingen?
      1. Indsamlingen af oplysninger er nødvendig, for at vi kan varetage vores interesser og forbedre hele kundeoplevelsen på Badmintonshoppen for netop dig, samt tilbyde dig relevante tilbud.
         
  3. BRUG AF DATABEHANDLERE
    1. Vi anvender eksterne virksomheder til blandt andet at foretage den tekniske drift af Badmintonshoppen fx bistår vores leverandører os i forbindelse med udførelse af målrettet markedsføring, herunder til retargeting, og forbedring af vores hjemmeside samt til din bedømmelse af vores produkter. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende dataene til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.
    2. En af disse databehandlere, Google Analytics v/Google Inc, er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield. En kopi af certificeringen kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI
       
  4. DINE RETTIGHEDER
    1. Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.
    2. Indsigtsretten
      1. Du er til enhver tid berettiget til skriftlig at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.
    3. Retten til berigtigelse
      1. Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret. Du kan kontakte os på info@badmintonshoppen.dk.
    4. Retten til sletning
      1. I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os. I det omfang behandling af dine oplysninger er nødvendige, fx for at kunne overholde vores bogføringsmæssige forpligtelser, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.
    5. Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring
      1. Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.
    6. Retten til dataportabilitet
      1. Du har ret til at få dine personoplysninger udleveret og vi har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig, når vi indsamler dine personoplysninger - fx i forbindelse med, at du køber et produkt af os. 
    7. Retten til indsigelse
      1. Du har til enhver tid ret til af særlige grunde, at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som vi indsamler til brug for at forbedre funktioner på Badmintonshoppen.dk.
      2. Hvis du gør indsigelse mod behandlingen, er vi ikke længere berettiget til at behandle dine personoplysninger, medmindre vi kan påvise lovlige grunde til fortsat behandling.
    8. Retten til at klage
      1. Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger.
         
  5. SLETNING AF PERSONDATA
    1. Såfremt du ikke gør brug af vores webshop i en periode på 1 år, vil vi automatisk slette de oplysninger, som vi har registreret om dig, idet vi dog for at opfylde lovkrav, herunder krav i regnskabslovgivningen (5 år fra udgangen af regnskabsåret) og forbrugerlovgivningen (den 2 årige reklamationsret), kan gemme visse personoplysninger i en længere periode.
    2. Oplysninger som vi har indsamlet i forbindelse med, at du har givet dit samtykke til, at vi må sende dig markedsføring pr. e-mail, SMS og post, vil vi slette, hvis du tilbagekalder dit samtykke, medmindre vi er berettiget til at fortsætte behandlingen.
       
  6. SIKKERHED
    1. Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.
    2. Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.
       
  7. COOKIES
    1. Badmintonshoppen benytter cookies til at give brugeren den bedste oplevelse på hjemmesiden. En cookie er en fil som bliver gemt i din browser på den enhed du benytter, og kan indeholde hvad end information hjemmesiden lægger i den.
    2. Formålet med brug af cookies hos Badmintonshoppen er at få siden til at fungere, til optimering sådan at vi kan give brugeren den allerbedste oplevelse, til trafikanalyser samt til målrettet markedsføring. En del af at benytte cookies til disse formål er, at vi kan analysere og forbedre vores oplevelse. 
    3. Du kan til enhver tid forhindre at cookies bliver gemt. Som standard er cookies slået til i moderne browsere, som f.eks. Google Chrome, Safari, Microsoft Edge og Firefox. Du skal derfor ikke gøre noget, for at vi kan give dig den bedste oplevelse. Hvis du derimod ønsker ikke at anvende cookies, kan du i din browser finde indstillinger til at slå cookies helt fra. Ulempen ved dette er, at vi ikke længere kan sikre dig den bedste oplevelse, og du vil i nogle tilfælde kunne opleve, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt.
       
  8. KONTAKTOPLYSNINGER
    1. Badmintonshoppen ApS er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via vores hjemmeside.
    2. Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik, kan du kontakte: 

      Badmintonshoppen.dk
      Søndergade 22
      5000 Odene C 

      Tlf. nr.: +45 6590 6690
      E-mail: info@badmintonshoppen.dk
       
  9. ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN
    1. Vi er til enhver tid berettiget til at foretage ændringer i denne Persondatapolitik. Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på vores hjemmeside. 
    2. Såfremt du ikke kan acceptere den ændrede politik, har du ikke mulighed for at fortsætte brugen af Badmintonshoppen, og dine personoplysninger kan blive slettet.

test